Expert in meetings, conferences and events
 
I disse GDPR-tider…

I disse GDPR-tider…

JA! Dette er endnu et af de opslag, der handler om GDPR. Beklager, men EU har – hvis ikke før så nu – sat sit aftryk på vores liv med skærpelsen af persondataforordningen. Således også på EventAnne (ja, altså ikke mig som person, men på ”institutionen/konceptet” EventAnne).

Her kunne jeg så fortsætte introduktionen til GDPR og til, hvordan jeg opbevarer dine data samt, hvordan du kan opdatere dem eller helt slippe for at høre mere fra mig. Det vil jeg dog lade være med. For jeg har simpelthen besluttet at sætte mit nyhedsbrev i bero for nu!

Jeg er her stadig

Jeg er i allerhøjeste grad stadig aktiv i mødebranchen, og min holdning til det at gøre møder bedre, end vi gør i dag, har på ingen måde ændret sig. Men måske er et nyhedsbrev ikke vejen frem. Vi får alle så mange af dem (det gør jeg i hvert fald, hvis man skal dømme ud fra den gigantiske mængde af ”GDPR-advarsler”, jeg har modtaget den sidste uges tid!), og måske har jeg rent faktisk ikke noget genialt at sige på et bestemt tidspunkt i ugen.

Så jeg har taget konsekvensen, nedlægger mit nyhedsbrev for nu og sletter dine data helt i GDPR-reglernes hellige navn.

Til gengæld håber jeg, at du har lyst til at følge mine opdateringer om oplevelse i faglige konferencer et eller flere af de øvrige platforme, hvor du også kan møde mig:

Og når jeg pr. 1. juli 2018 bliver formand for MPI Denmark – eller President, som det jo så smukt hedder – så vil du også kunne møde mig i foreningens nyhedsbrev.

Der vil også stadig ind imellem komme et blogindlæg på min hjemmeside, og når det sker, vil jeg skrive om det på mine forskellige sider og medier.

Passionen lever videre

Så nej, du slipper ikke helt for mig, med mindre du ikke er til stede på ovennævnte medier. Og jeg slipper bestemt ikke mødebranchen, som jeg brænder så meget for. Møder, konferencer, events – kært barn har mange navne – er og bliver min passion, og jeg vil fortsat arbejde for at optimere morgendagens møder, så fremtidens mødedeltagere går berigede hjem, og for at informere og oplyse morgendagens mødeplanlæggere, der skal udnytte pengene i denne milliard-industri på bedst mulige måde.

Vi ses derude i GDPR-land!