Kursus: Sans for Sanserne

Skal dine møder og events være en større oplevelse? Og vidste du, at oplevelse ikke kun handler om at booke et verdenskendt band eller få en Michelin-kok til at lave maden til firmafesten?

Oplevelse handler om at understøtte formålet med dit arrangement ved at give dine deltagere

  • læring, de både husker og anvender
  • motivation, der giver styrke til at gøre en ekstra indsats
  • netværksmuligheder, der åbner døre

Vil du også vide mere om, hvordan du kan bruge oplevelsesdesign og sanser i dine møder og events? Så er kurset her for dig.

SANS FOR SANSERNE er et nyt og banebrydende tiltag, hvor du lærer at bruge oplevelsesdesign som værktøj til at højne niveauet i dine møder. Blandt andet vil du lære at designe en møde- eller eventoplevelse, du vil få mulighed for at byde ind med dine erfaringer og være med til at afprøve idéer, og så vil der være rig mulighed for at netværke med de øvrige deltagere. Undervejs vil vi arbejde med emner som brugen af sanserne, indretning af møderummet og deltagerinvolvering.

Sanserne er en stor del af oplevelsesdesign, og på SANS FOR SANSERNE vil du lære at udnytte de muligheder, der ligger i sansepåvirkning.

Underviserne på kurset er Christine Hærslev fra HÆRSLEV og Anne Dalgaard fra EventAnne.

Målgruppe

Kurset er åbent for alle, men henvender sig primært til møde- og eventprofessionelle. Vi vil dog tilpasse indholdet til deltagerne.

Praktiske oplysninger

Kurset afholdes den 23. april 2018 fra kl. 9.00-17.00 på Kurhotel Skodsborg, Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg.

Prisen for kurset inklusive materialer, forplejning og goodiebag er 2.595 kr.  plus moms pr. person.

Der er i alt 30 pladser på kurset.

Download PDF med kursusbeskrivelse.

TILMELD DIG KURSET I DAG!

Sans For Sanserne

Underviserne

Christine Hærslev er duftekspert og rådgiver for virksomheder i Skandinavien om den perfekte duftløsning til at øge gæsteoplevelsen og styrke virksomheders brand. Christine er desuden også foredragsholder og inspirerer virksomheder med viden om den nyeste forskning indenfor dufte, herunder hvordan man kan øge salgsmulighederne og kundeloyaliteten via lugtesansen.

Christine er uddannet markedsføringsøkonom og har bachelorfag i kommunikation. Hun har arbejdet med kundeloyalitetsprogrammer, oplevelser og events igennem mange år for bl.a. den finansielle sektor og inden for modeverdenen. Siden 2010 har Christine arbejdet nicheorienteret som duftekspert.

Her kan du læse mere om Anne Dalgaard.