Om EventAnne

EventAnne er IKKE et eventbureau, men en strategisk samarbejdspartner på linje med andre coaches for jeres virksomhed (advokat, revisor, ledelsesudviklingskonsulenter, HR-udviklingskonsulenter osv.). Jeg rådgiver om, hvordan I kan optimere udbyttet af jeres faglige events – selve planlægningen og den logistiske udførelse af arrangementet klarer I selv.

Men hvorfor så “event” i EventAnne (altså, når det ikke er et eventbureau)? Fordi ordet “event” på engelsk bare betyder begivenhed – så det kan fx være både en konference, et møde, en festival og en firmafest. På dansk er det dog gængs forståelse, at en event er af underholdende og social karakter, hvilket jeg mener er misforstået. Ikke, at vi ikke kan inkorporere både underholdende og sociale elementer i vores faglige arrangement…det er blandt andet noget af det, jeg rådgiver om.

Større udbytte for jeres deltagere

Hos EventAnne kan alle virksomheder og organisationer være med og skabe oplevelse og indlevelse i DERES faglige ar­ran­gement. Her handler det ikke om at have så stort et budget som muligt, så I kan invitere store, internationale kunst­nere til at spille til festen efter konferencen – eller om rød løber og drinks i logofarver (med mindre dette un­derstøtter formålet med jeres arrangement!). Her handler det i stedet om at sørge for, at jeres deltagere går hjem med ny læring, nye kontakter eller større motivation alt efter udgangspunktet for jeres ar­range­ment.

Lad os finde løsningen sammen

EventAnne er helt nede på jorden. Her er ingen dyre ord og løsninger. Jeg har prø­vet det alt sammen selv og ved, at ikke alle arrangementer kan eller skal gøres til en temafest.

Kontakt mig og lad os finde en løsning sammen.