Ekspert i møder, konferencer og events
 
EventAnne

Rådgivning om eventstrategi

Møder, konferencer, messer, events mv. er en del af jeres branding, og de bør derfor sættes ind i en strategisk kontekst, så de giver værdi for jer som virksomhed eller organisation … og for jeres deltagere.

Sammen optimerer vi jeres eventstrategi og etablerer en kurateret sammenhæng mellem event, budskab og brand, for at sikre return on investment fra jeres eventportefølje.

Der er stor værdi i at være entydig med jeres arrangementer hele vejen igennem organisationen, og jeg hjælper jer med at udvikle koncepter, der sikrer samspil og sammenhæng – og som kan genbruges. Vi kigger ikke på den enkelte event, men på jeres eventportefølje, så det hele står i forhold til hinanden.

Sådan arbejder vi sammen

Vores samarbejde foregår i en proces, der er delt ind i fem faser af varierende længde og med varierende indhold. Undervejs vil både ledelse og medarbejdere blive inddraget i processen – for selvom de nye koncepter officielt først implementeres i fase fem, skal der være accept fra alle interessenter i organisationen, ellers vil implementeringen aldrig lykkes!

Gennem processen bearbejder vi emner som fx formål, mål, udbytte, ressourceallokering, kompetencer, oplevelsesdesign og kommunikation – og meget mere.

Samarbejdsprocessen ser således ud (i overskrifter):

EMPATHYVISITENGAGEMENT PLANNEW CONCEPTTRANSFORMATION
Her afklarer vi jeres behov – hvad vil I gerne opnåHer auditerer jeg jeres nuværende strategi – hvad gør I i dagHer ser vi på udviklingsmuligheder – hvad kan I gøre i fremtidenHer skaber vi sammen en plan – hvordan vil I arbejde videre med strategienHer implementerer vi de nye koncepter – hvordan omsætter I teori til praksis 

Øvrige samarbejdsmuligheder

Jeg stiller også op som ”Conference Mystery Shopper” og auditerer konferencer og øvrige arrangementer.

Pris

Prisen afhænger af opgaven. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud.