Ekspert i møder, konferencer og events
 
EventAnne

Værdiskabende workshops

I planlægger allerede gode møder og events, men sammen kan vi optimere dem gennem virksomhedstilpassede workshops, kurser og uddannelsesforløb. Det enkelte kursus tilrettelægges, så det matcher jeres medarbejdere, og vi udvikler metoder og processer, der passer til jeres arrangementer og målsætninger.

På workshops og kurser arbejder vi ud fra et procesdesign, hvor fokus for eventen er deltagernes indlevelse – en indlevelse, der er baseret på eventens formål og oplevelsens fem elementer. Når deltageren lever sig ind i jeres event, kan vi skabe grobund for adfærdsændringer, der rækker ud over eventen og understøtter jeres virksomhedsstrategi.

Det indeholder en workshop/et kursus:

  • værktøjer til at sætte jeres events ind i en strategisk sammenhæng
  • undervisning i de fem oplevelseselementer
  • involverende opgaver
  • mulighed for at arbejde med jeres egne events undervejs

Jeg underviser jer, så I får inspiration og værktøjer til at arbejde videre, og ikke en færdig facit- eller idéliste. Events skal følge tidens trends, og det der er spændende lige nu, kan være helt uddebatteret om et år – derfor er det ikke muligt at levere et specifikt facit.

Workshops og kurser holdes kun offline, men kan være på dansk eller engelsk.

Pris

4 timers workshop (max. 20 deltagere): DKK 15.000 + moms og evt. transport og ophold
7 timers workshop (max. 20 deltagere): DKK 22.000 + moms og evt. transport og ophold

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på workshop/kursus eller et virksomhedstilpasset kursusforløb, der indeholder evaluering af jeres nuværende events inkl. rapport, flere dages workshops, opfølgningsmøder mv.